Workshop "Grip op je geld"

Gepubliceerd op 24 maart 2024 om 13:46

Grip op je geld!

 

Een tijdje terug deelde ik op LinkedIn een bericht van Budgetcoach.nl waarin werd benoemd dat aandacht voor jonge medewerkers belangrijk is, omdat dit juist een financieel kwetsbare groep is.

Gisteravond mocht ik bij een bedrijf langskomen waar een groep jonge jongens mij enthousiast ontving. Vers van school en nu fulltime aan het werk. Met een leuk salaris in hun zak, dat zonder de juiste vaardigheden snel kan verdampen.

Ik heb ze mijn workshop "Grip op je geld" gegeven, waar we dieper ingingen op overzicht, inzicht, budgetteren, invloeden en uitdagingen die geld met zich meebrengt. Het was fantastisch om te zien hoe gemotiveerd ze waren en actief aan de slag gingen met hun maandoverzichten en hoe ze de tips en tricks gretig omarmden.

Dank aan Jolanda Wicherson voor de introductie! Het was een geweldige ervaring, en ik ben blij te horen dat ze de interactie en presentatie positief hebben ontvangen.

Wil jij ook jouw medewerkers meer inzicht in hun geld geven, en je steentje meedragen aan om te zorgen dat ze grip houden op hun geld? Ik kom graag langs om deze workshop te geven! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.