Mijn eerste blog

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 13:05

Na maanden van voorbereidingen en bijscholen was het vandaag zover: Marian Grovenstein Budgetcoach staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Maar man man man, wat vond ik het spannend allemaal!

 

Toen ik in 2020 de beslissing nam om mijn kinderkledingwinkel te verkopen, had ik geen plannen voor een nieuwe onderneming..... Maar zie hier, een kleine 2 jaar later is mijn inschrijving (weer) een feit. Mijn website is klaar en de eerste posts op Facebook en Instagram zijn geplaatst. Je zou denken dat dit alles niets nieuws voor me is. Dat ik vol vertrouwen ben dat ook deze onderneming gaat slagen. Maar eerlijk? De zenuwen gieren door mijn lijf;) Achter de schermen werken gaat me namelijk prima af, maar ik moet dit keer toch echt even over een drempel stappen.

 

Want waar ik in 2007 begon met een winkel waar mijn klanten naar toe konden komen om mijn producten te kopen, "verkoop" ik nu een heel ander soort dienst. Een die begint met vertrouwen en waarbij ik de klant op een andere manier moet overtuigen om bij mij langs te komen. En toch is mijn nieuwe stap voor mij een hele logische ontwikkeling. Met alle ervaring die ik heb opgedaan en de situaties waar ik mee te maken heb gehad bleef de gedachte om anderen te kunnen helpen maar door mijn hoofd spoken. Vol energie hielp ik bekenden met hun (geld)vragen- en problemen, en met nog meer energie kwam ik daarna thuis. Alles in (en naast mij) riep dat ik hier meer mee moest gaan doen. En dat heb ik dan gedaan.

 

In 2021 heb ik mij verder gespecialiseerd en met een positief resultaat van een 8.2 (mijn hoogste cijfer ooit;) mijn diploma Budgetcoach gehaald. Ik heb niet alleen nog meer geleerd, maar weet nu echt zeker dat ik mijn klanten kan helpen met hun financiële huishouding. Helpen met inzicht, met het succesvol runnen van een eigen bedrijf, maar vooral helpen met financiële rust. Want ook daarvan kan uit eigen ervaring zeggen: dat gun ik iedereen. Neem gerust een kijkje op mijn site, stuur me een mail of appje. Wie weet kan ik iets voor jou betekenen!