Ik ben Marian

 

48 jaar jong ;) en woon samen met mijn man en twee kinderen in mijn geboorteplaats Emmeloord. Na het behalen van mijn MEAO-diploma werkte ik tien jaar als allround administratief medewerkster.

 

Met veel energie en enthousiasme startte ik in 2007 mijn eigen onderneming, 'Feesje de Kinderwinkel,' die na twee jaar uitbreidde met kinderkleding. Zo ontstond 'LEF de kinderwinkel.' Als eigenaresse van 'LEF' genoot ik van de veelzijdigheid, het contact met klanten en het zelfstandig ondernemerschap. Naarmate de jaren vorderde merkte ik dat ik mijn winkel ontgroeide, en kon ik niet altijd al mijn taken meer met volle energie uitvoeren. In 2020 heb ik de winkel overgedragen aan een nieuwe eigenaresse en mijn hart gevolgd.

 

Na het overdragen van "LEF" aan Janita en het volgen van mijn hart, besloot ik mijn passie voor financiële gezondheid verder te ontwikkelen. Mijn persoonlijke ervaringen als ondernemer, waarbij ik vaak moest budgetteren vanwege onverwachte gebeurtenissen, hebben me geleerd hoe belangrijk het is om effectief met financiën om te gaan. Ik merkte dat mensen vaak bij mij kwamen voor advies over budgettering, en ik ontdekte dat ik echt kon bijdragen aan het verbeteren van hun financiële situatie.

 

Dit inspireerde mij om mij te specialiseren in budgetcoaching, waarbij ik mijn expertise en betrokkenheid kan inzetten om anderen te helpen hun financiële doelen te bereiken. In 2020 heb ik met succes de opleiding budgetcoaching afgerond. Ik sta als gediplomeerd budgetcoach dan ook klaar om mensen die financiële problemen ervaren te ondersteunen. Door mijn persoonlijke betrokkenheid weet ik anderen dat extra zetje in de goede richting te geven.


Ik ben sociaal, enthousiast en betrokken. Ik voel me verantwoordelijk om mijn werk met toewijding uit te voeren en ben betrouwbaar in mijn begeleiding. Mijn flexibiliteit en dienstverlenende aard maken mij gemakkelijk in de omgang met mensen, terwijl mijn leergierigheid en snel oppikken van nieuwe taken me in staat stellen om voortdurend te groeien en te leren. Ik ben ondernemend en houd van organiseren, altijd op zoek naar creatieve oplossingen om mijn cliënten te ondersteunen bij het bereiken van financiële stabiliteit en welzijn.