Krijg jij geen energie van al die administratieve taken die altijd maar blijven liggen door tijdsgebrek? Nou, ik kan je vertellen dat ik juist helemaal op mijn plek ben als het gaat om het creëren van mooie websites en het bedenken van leuke social media posts. Een goed georganiseerde administratie, een gestructureerde agenda, een up-to-date to-do-lijst en het regelen van evenementen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dus, als je het gevoel hebt dat je te veel ballen tegelijk moet hooghouden en je graag wat werk wilt uitbesteden, overweeg dan eens of ik als Virtual Assistant de oplossing voor jou kan zijn!

 

In samenwerking met Nancy en Wendy Snabel hebben we onze krachten gebundeld om een complete oplossing te bieden.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen met soepele administratieve processen en effectieve marketingondersteuning. Onze focus ligt op het ontzorgen van ondernemers, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Samen streven we naar het succes van jouw onderneming! Benieuwd? We vertellen je er hier graag meer over!

We hebben allemaal weleens tijden waarin we moeten puzzelen om rond te komen en daardoor financiële zorgen ervaren.

Of je nu wilt besparen of schulden wilt aflossen, ik help jou om jouw financiële doelen te realiseren.

Als budgetcoach sta ik klaar om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je weer financieel in balans komt.  

                                                    

In "Grip op je Money" worden jongeren aangemoedigd om een gezonde relatie met geld op te bouwen. Door interactieve en boeiende sessies leren ze essentiële vaardigheden, zoals budgetteren, sparen en slimme financiële keuzes maken. 

Neem een kijkje op de pagina "Grip op je Money" voor meer informatie en ontdek hoe jouw kind of leerlingen kunnen profiteren van deze waardevolle ervaring.


Ben je nieuwsgierig of ik iets voor jou kan betekenen of heb je een andere vraag? Ik sta klaar voor een vertrouwelijk en kosteloos kennismakingsgesprek!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via info@mariangrovenstein.nl of bel/app op 06-27242714.