omplete all-in-one bedrijfsondersteuning

 

Ben je op zoek naar ondersteuning die verder gaat?

In samenwerking met Nancy Snabel - Virtueel Assistent Flevoland en Wendy Snabel - Order & More, presenteren wij ons krachtige all-in-one bedrijfspakket, speciaal ontworpen voor starters en ondernemingen die volledige ondersteuning wensen, vanaf het prille begin tot verdere groei.

Wij begeleiden startende ondernemers met alle facetten van het opzetten van een bedrijf. Van het kiezen van de juiste rechtsvorm en het opstellen van ondernemingsplannen tot aanmeldingen bij relevante instanties - wij zorgen voor een vlotte start.

Nancy heeft veel ervaring als operationeel manager en neemt de bedrijfsvoering onder haar hoede. Ze optimaliseert processen, beheert de dagelijkse gang van zaken en zorgt voor een stevige basis waarop jouw bedrijf kan bloeien. Daarnaast zorgt ze voor een nauwkeurige boekhouding en financiële begeleiding . We verzorgen niet alleen de cijfers, maar bieden ook inzicht en advies om financiële doelen te bereiken en te behouden. Wendy, is administratief medewerkster, is een kei in het regelen van allerlei zaken aan de achterkant. Of het nu gaat om administratieve taken of andere ondersteuning, Wendy staat paraat om het geregeld te krijgen.

Met mijn focus op marketing en communicatie breng ik jouw merk tot leven. Van het ontwikkelen van een sterke merkidentiteit tot het opzetten en beheren van jouw website en social media-kanalen, ik zorg ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt. Daarnaast verzorg ik efficiënte administratieve processen, zoals CRM- en ERP-systemen.

Ons all-in-one bedrijfspakket is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Voor starters bieden we een solide basis, terwijl bestaande bedrijven kunnen profiteren van gerichte ondersteuning op specifieke gebieden. Belangrijk is dat je kunt genieten van alle voordelen zonder langdurige arbeidscontracten.

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat of je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Ontdek het gemak en de effectiviteit van ons all-in-one bedrijfspakket en laat ons jouw partner zijn op de weg naar succesvol ondernemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.