Complete all-in-one ondersteuning

 

 

Op zoek naar ondersteuning voor je onderneming die verder gaat? Ik werk samen met Nancy - Virtueel Assistent Flevoland - en Wendy - Order & More, waardoor wij een krachtige all-in-one bedrijfspakket kunnen aanbieden, speciaal ontworpen voor starters en ondernemingen die volledige ondersteuning wensen, vanaf het prille begin tot verdere groei.

 

 


Uitgebreide hulp bij jouw onderneming

 

Begin 2023 kwam ik in contact met Nancy. Haar opdrachtgever had behoefte aan marketingactiviteiten. Omdat dat niet Nancy haar expertise was, heeft ze deze opdracht bij mij neergelegd. Niet lang daarna had mijn klant ondersteuning nodig bij zijn bedrijfsvoering, iets waar Nancy juist weer goed in is. Zo hadden wij dus beide ons eigen virtual assistente;)

Onze samenwerking is heel goed bevallen, en wij vullen elkaar perfect aan. Hoewel we elk ons eigen bedrijf runnen, hebben we de krachten gebundeld en kunnen daardoor ook uitgebreidere ondersteuning te bieden. Als mensen behoefte hebben aan meer diverse expertise, schakel ik Nancy in, en vice versa.

Ik richt me hierbij voornamelijk op marketing en communicatie en beheer je website en social media-kanalen. Daarnaast optimaliseer ik administratieve processen.

Nancy staat paraat om startende ondernemers te begeleiden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste rechtsvorm, het opstellen van ondernemingsplannen, of het aanmelden bij relevante instanties, Nancy zorgt voor een vlotte start. Ze heeft veel ervaring als operationeel manager en verzorgt de financiele administratie.

Wendy is onze administratieve kracht en een kei in ondersteunende kantoorwerkzaamheden. Ze is daarmee niet alleen voor ons, maar ook voor jou een rots in de branding.

 

 

"Een van onze voordelen? Door onze uitgebreide ondersteuning kunnen wij zaken bijsturen als dit nodig is. Zo voorkom je dat je achteraf voor vervelende en tijdrovende uitdagingen komt te staan"

 


Ondersteuning op maat

 

Ons all-in-one bedrijfspakket is helemaal afgestemd op jouw wensen. Het beste gedeelte? Geen langdurige contracten om je zorgen over te maken. Of je nu beginnend ondernemer bent, tegen bepaalde zaken aanloopt,  of je bedrijf wil laten groeien,  wij zijn er om je te helpen waar je het nodig hebt.

 

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!