Virtual Assistant

Als zelfstandig ondernemer met meer dan 16 jaar ervaring begrijp ik als geen ander wat het inhoudt om een eigen bedrijf te runnen. Mijn persoonlijke ondernemersreis heeft me diepgaande inzichten gegeven in de obstakels waarmee ondernemers worden geconfronteerd, evenals in hun verwachtingen en dromen. Deze ervaring heeft mij doen besluiten om om anderen te ondersteunen op hun eigen weg naar succes.

Ondernemerschap brengt een breed scala aan verantwoordelijkheden met zich mee, zoals administratie, het beantwoorden van e-mails en telefoontjes, het opstellen van planningen, en het organiseren van activiteiten en evenementen. Het bijhouden van je website en social media vormen eveneens cruciale taken.

Echter, laten we eerlijk zijn, sommige van deze werkzaamheden kunnen aanvoelen als rompslomp en ze kunnen veel kostbare tijd en energie in beslag nemen. Misschien stel je ze uit vanwege tijdgebrek of blijven ze liggen omdat je er gewoonweg geen kaas van hebt gegeten. Verlang je ernaar om weer te focussen op datgene waarvoor je ooit bent gaan ondernemen?

Als dat het geval is, dan kan ik als VA (Virtual Assistant, ook wel persoonlijk assistente genoemd) de oplossing bieden! Mijn passie ligt bij ondersteunende taken, en ik neem deze graag van je over. Taken waar jij wellicht geen tijd voor hebt of waar je geen energie uit haalt, zijn juist mijn specialiteit. Hierdoor kun jij je opnieuw volledig richten op datgene waarvoor je ooit bent gaan ondernemen en waar je werkelijk in uitblinkt!


Bespaar tijd en geld

Taken die ik kan overnemen zijn o.a:

=========================

  • Maken en onderhouden van websites
  • Ontwerpen en updaten social media
  • Beheren mailbox en agenda
  • Opstellen (financiële) planningen
  • Bijhouden van CRM systemen
  • Organiseren van o.a. evenementen
  • ERP-systemen bijhouden

=========================

Ik ben niet alleen bereid om je bij te staan bij diverse kantoorwerkzaamheden, maar ga ook uitdagingen niet uit de weg. Of het nu gaat om taken die zijn blijven liggen of werkzaamheden die slechts enkele uren per week vergen, ik ben beschikbaar om jou te helpen, zowel vanuit mijn eigen werkplek als op locatie bij jou op kantoor. Ik kom in actie op het moment dat jij extra ondersteuning nodig hebt!

Als ZZP'er werk ik op eigen risico, waardoor we niet gebonden zijn aan ingewikkelde contracten. Geen werk betekent geen kosten, zodat je nooit te veel betaalt. 

Taken die buiten jouw kernactiviteiten vallen, zoals het opzetten van je website, beheren van social media, bijhouden van je mail/agenda en/of administratie, kunnen vaak tijdrovend zijn. Dit zijn echter essentiële taken waarvoor het inschakelen van een virtueel assistent, mijn specialiteit, een slimme zet is!

Met mijn ervaring in diverse organisaties en functies kan ik efficiënt werken en denk ik proactief met je mee. Ik ben bedreven in het gebruik van computers, leer snel nieuwe programma's en sta klaar om jou te ondersteunen. Zo kun jij je volledig concentreren op wat écht telt voor je bedrijf.

Overweeg je werk uit te besteden? Laat het me weten, en ontdek hoe ik je kan helpen!

Heb je behoefte aan meer en/of andere werkzaamheden? Neem dan ook zeker contact met mij op. Ik werk samen met andere VA's en wellicht hebben zij de expertise die jij zoekt.


Tarief

Ik werk met verschillende uurtarieven, afhankelijk van het aantal uren van de opdracht:

De tarieven voor het ontwerpen van een logo, ontwikkelen van websites en/of het beheren van sociale media-accounts variëren en zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bijgaande tarieven zijn exclusief 21% BTW en reiskosten. Buiten Emmeloord is het reiskostentarief € 0,21 per kilometer.


Klantervaringen

Suzanne Blom - Suplacon B.V.

"Marian heeft onze Debiteurenbeheer ondersteunt bij ons op kantoor. Marian heeft een tomeloze energie wat aanstekelijk is op de afdeling. Daarnaast heeft zij haar dienst professioneel en correct uitgevoerd.

Marian is duidelijk in haar verwachting en afspraken. Zij is haar afspraken zeker nagekomen. 

We zijn tevreden over de samenwerking en twijfelen niet om wederom gebruik te maken van haar diensten."

Willeke Spekschate training & coaching

"Marian is hulpvaardig en fexibel. Ze werkt praktisch en snel. Zodra de opdracht duidelijk is, gaat ze aan de slag. Bij tussentijdse tegenslagen staat ze voor je klaar. Mijn website is voor mij iets wat ik graag uitstel en waar ik weinig vreugde uithaal. Met de hulp van Marian was het gezellig en ging de vertaling makkelijk."

"Canva, een handtekening onder een email, logo's bewerken en een website maken. Zaken waar ik minder mee heb, en die ik daarom ook graag wilde uitbesteden. Marian heeft dit allemaal snel voor mij opgepakt. Het contact was laagdrempelig, en ze heeft ook goed meegedacht. Ik ben blij met het resultaat!"