VOORKOM DAT FINANCIËLE ZORGEN VERANDEREN IN GELDPROBLEMEN

Hoewel iedereen de uitspraken "geld is niet belangrijk" en "geld maakt niet gelukkig" kent, gaan ze helaas niet altijd op. We piekeren steeds vaker over geld, zeker nu alles duurder is geworden.  Dagelijks ervaren veel Nederlanders problemen met het betalen van hun vaste lasten, en lukt het ze niet om hun financiën weer op orde te krijgen.

 

Omgaan met geld is niet altijd gemakkelijk. Want misschien is jouw financiële situatie wel veranderd en heb je moeite om hier mee om te gaan. Of misschien heb je nooit geleerd hoe je met geld om moet gaan, en lukt het jou daarom niet om de juiste keuzes te maken.

 

Als jij je bewust bent van je geldzorgen, is het goed om op tijd aan de bel te trekken en hulp te vragen. Met de juiste begeleiding voorkom je dat jouw financiële zorgen veranderen in geldproblemen. 


WAAR KAN IK JOU MEE HELPEN?

Ben jij het zat om elke maand te moeten puzzelen om rond te komen? Wil jij weer een gezonde financiële balans bereiken en leven zonder geldzorgen? Als gediplomeerd budgetcoach help ik jou hier graag mee!

 

Uiteraard begint dit met een kennismakingsgesprek. Het kan namelijk best spannend zijn om je geldzorgen met iemand te bespreken. Daarom is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat we een goede klik hebben. Een kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vertrouwelijk. Na dit gesprek bepalen we samen of ik jou kan helpen met een budgetcoach traject. 

 

Kies je voor mijn hulp, dan beginnen we een traject met een intakegesprek waarbij we jouw financiële situatie duidelijk in kaart brengen. Op basis van deze situatie, jouw hulpvraag en doel/budgetplan, maken we een plan van aanpak.

Vervolgens help ik jou met het opzetten van een overzichtelijke administratie, en gaan we maand- en jaaroverzichten opstellen en leer jij vaardigheden om deze zelf in te vullen en bij te houden. Ook gaan we eventuele inkomensverruimingen en besparingen onderzoeken. 

 

Hierdoor krijg jij meer inzicht in jouw inkomsten en uitgaven, en vooral in een goede balans daarin. Ik help jou met het maken van de juiste keuzes, en begeleid jou bij het realiseren van jouw doel/budgetplan. 

 

Als jij je financiële huishouding weer op de rit hebt, en je weet waar jouw geld aan uit wordt gegeven, dan weet je ook wat je overhoudt en waar je op moet letten. Zo krijg jij weer vertrouwen en zekerheid. En het allerbelangrijkste: grip op je geld!


HOE BETAAL IK EEN BUDGETCOACH?

Ik kan me voorstellen dat het misschien tegenstrijdig klinkt om geld uit te geven aan een budgetcoach. Je wilt immers juist geld besparen. Toch is een investering in een budgetcoach vaak succesvol! Omdat ik kijk naar inkomensverruimingen en besparingen, en jou leer om bewuster om te gaan met je financiën, verdien je het geld van een budgetcoaching traject heel snel terug. Daarnaast begeleid ik jou, zodat jij weer inzicht krijgt en in de toekomst geen financiële zorgen meer hoeft te hebben.

Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om een traject vergoed te krijgen. Zo zijn veel werkgevers bereid om de kosten van een budgetcoach traject geheel of gedeeltelijk te vergoeden. De werkgever is er namelijk ook bij gebaat als jij weer 100% voor je werk kunt gaan, en geen financiële stress meer ervaart. Informeer daarom of jouw werkgever hierin iets voor jou kan betekenen.


TARIEVEN

Je kunt kiezen voor 1 van onderstaande trajecten (1, 2 of 3). Meestal zijn 4 afspraken (traject 1) voldoende om ervoor te zorgen dat jij je financiële huishouding weer op orde hebt en je deze daarna zelfstandig kunt bijhouden en uitvoeren. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de hulpvraag en situatie. Een traject kan in overleg verlengd worden als blijkt dat er meer begeleiding nodig is.

 

Ook kun je kiezen voor een eenmalige "geldcheck". Hierbij maken we in ca. twee uur een maandoverzicht, bekijken we inkomensverruimingen en besparingen en stellen we een budgetplan (doel) op. De "geldcheck" kost € 90,00.

 

Bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten. Buiten Emmeloord is het reiskostentarief € 0,21 per kilometer.


KLANT ERVARINGEN

Christel 

"Door hulp van Marian heb ik meer inzicht gekregen in mijn financiën en leren budgetteren. Ik heb nu een beter overzicht van mijn budget door maand- en jaaroverzichten. Ook kreeg ik tips en tricks aangereikt om te besparen en bezuinigen in deze dure tijden. Ik lig nu niet meer wakker door geldzorgen, en ga bewuster met geld om. 

Patrick

"Als ik een half jaar geleden had gezegd dat ik zelfs geld over zou houden om te sparen, had ik mezelf niet geloofd. Mede dankzij Marian is de knop omgegaan. Het kost discipline, maar ik voel mezelf zoveel beter nu. Heb meer rust in het hoofd, en dat merken de mensen om me heen ook.

Nogmaals een oprechte heel grote merci, dank je wel voor jouw moeite, tijd en inzet!"