VIRTUAL ASSISTANT

Als ondernemer heb je een breed takenpakket. Denk aan de crediteuren- en debiteurenadministratie, het beantwoorden van e-mails en telefoontjes, de planning maken en het organiseren van activiteiten en evenementen. Maar ook het bijhouden van de website en social media zijn belangrijke taken. 

 

Voelen deze werkzaamheden voor jou als rompslomp en kosten ze jou teveel tijd en energie? Stel je ze uit of blijven ze liggen vanwege ziekte en/of personeelstekort? En wil jij weer bezig zijn met datgene waarom je bent gaan ondernemen? 

 

Dan kan ik als VA (Virtual Assistant of ook wel persoonlijk assistente genoemd) een oplossing bieden! Ik heb een passie voor allround administratieve taken, en neem graag taken over. Taken waar jij geen tijd voor hebt of geen energie van krijgt, maar ik wel. Zo kun jij je weer bezighouden met datgene waarom jij bent gaan ondernemen en waar jij goed in bent!


BESPAAR TIJD EN GELD

Al vanaf een paar uur per week kan ik ondersteuning bieden, en taken van jou overnemen. Welke dat o.a. zijn? Denk aan het maken en onderhouden van een website, het bijhouden van de mailbox, het maken van planningen en het organiseren van evenementen. Ook het ontwerpen en up-to-date houden van jouw instagram, Facebook en LinkedIn pagina's kan ik verzorgen. Daarnaast kan ik jou ondersteunen bij allround office taken, waarbij ik uitdagingen niet uit de weg.

 

Dit kan vanaf mijn eigen werkplek, maar ook bij jou op kantoor. Of het nou gaat om (tijdelijke) werkzaamheden die blijven liggen, of taken die maar een paar uur per week in beslag nemen, ik help jou hier graag mee! 

We bekijken samen wat jij graag aan mij zou willen uitbesteden, en hoeveel tijd deze werkzaamheden kosten. Omdat ik werk op ZZP basis gaan we geen arbeidscontract aan. Als er dus minder of geen werk meer is, zit je nergens aan vast en zo betaal jij dus nooit teveel. 

 

Ik heb ervaringen opgedaan in diverse organisaties en in verschillende functies. Daardoor weet ik werkzaamheden efficiënt uit te voeren en denk ik proactief mee. Ik kan goed overweg met een computer en heb nieuwe programma's snel onder de knie. Ik weet wat aanpakken is en steek graag de handen uit de mouwen. Snel moeten schakelen vind ik geen probleem.  

 

Neem je contact op als je graag werk wil uitbesteden en benieuwd bent of ik jou daarmee van dienst kan zijn? 


Tarief

Mijn uurtarief is € 45,00

Bovenstaand taried is vrijgesteld van BTW en exclusief reiskosten. Buiten Emmeloord is het reiskostentarief € 0,21 per kilometer.

 


KLANT ERVARINGEN

Suzanne Blom - Suplacon B.V.

Marian heeft onze Debiteurenbeheer ondersteunt bij ons op kantoor. Marian heeft een tomeloze energie wat aanstekelijk is op de afdeling. Daarnaast heeft zij haar dienst professioneel en correct uitgevoerd.

Marian is duidelijk in haar verwachting en afspraken. Zij is haar afspraken zeker nagekomen. 

We zijn tevreden over de samenwerking en twijfelen niet om wederom gebruik te maken van haar diensten. 

Willeke Spekschate training & coaching

"Marian is hulpvaardig en fexibel. Ze werkt praktisch en snel. Zodra de opdracht duidelijk is, gaat ze aan de slag. Bij tussentijdse tegenslagen staat ze voor je klaar. Mijn website is voor mij iets wat ik graag uitstel en waar ik weinig vreugde uithaal. Met de hulp van Marian was het gezellig en ging de vertaling makkelijk"

Pedicure Plus Emmeloord

"Canva, een handtekening onder een email, logo's bewerken en een website maken. Zaken waar ik minder mee heb, en die ik daarom ook graag wilde uitbesteden. Marian heeft dit allemaal snel voor mij opgepakt. Het contact was laagdrempelig, en ze heeft ook goed meegedacht. Ik ben blij met het resultaat!"