Gun jezelf een Virtual Assistant

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 09:48

Het afgelopen jaar heb ik mij regelmatig voorgesteld hoe het geweest zou zijn, als ik destijds zelf gebruik had gemaakt van een Virtual Assistant. Toen ik nog eigenaresse was van mijn winkel, en werkweken van meer dan 50 uur eerder regel dan uitzondering waren.

 

Ik kan het me wel proberen voor te stellen, alleen waren ze er gewoonweg nog niet. Want het antwoord zou zeker weten ja zijn geweest. Ik had mezelf zeker een Virtual Assistant gegund!

 

Want wat zou dat heerlijk geweest zijn, als ik destijds voor 2 of 3 uurtjes per week een back-up had. Iemand die taken van mij kon over nemen. Had ik bijvoorbeeld wat minder tijd om mijn website, Facebook- en Instagram accounts bij te houden, dan kon zij dit voor mij doen. En mij helpen met het op orde houden van mijn administratie, zodat ik niet elke avond achter mijn laptop hoefde te zitten. Een creatieveling met frisse ideeën om mij te inspireren bij het boosten van de verkoop of het organiseren van een evenement. Een pro-actieve assistente die efficiënt met me mee zou denken om mijn bedrijf succesvol te houden. En ik me meer kon richten op datgene wat ik het allerleukste vond, en ook nog meer vrije tijd over zou hebben gehad. 

 

Dus ja! Een flexibele persoonlijke assistante op afstand was toen zeker welkom geweest!  Ik zou daarbij niet vast hebben gezeten aan bepaalde dagen en tijden, en had geen werkplek beschikbaar hoeven stellen. En niet de verplichtingen en onnodige kosten van een arbeidscontract in rustigere tijden. Maar ik had dan wel de beschikking gehad over een enthousiasteling op wie ik kon rekenen. Iemand die zich zou inzetten en mij zou helpen met groeien en met het realiseren van mijn zakelijke dromen. 

 

Dit idee liet me niet meer los. En samen met mijn ervaringen, kennis en visie heb ik dit meegenomen, en aangevuld met een opleiding en diploma als Virtual Assistant. Vanaf nu kan ik dus die fijne back-up voor jou zijn! Al vanaf een paar uurtjes per week kan ik jou helpen. Zodat jij meer vrije tijd overhoudt en energie kan stoppen in datgene wat jij leukste vindt en waar jij goed in bent!

 

Zullen we eens een bakje koffie drinken samen om de mogelijkheden te bespreken?